Palstasta on putsattu kaksi kolmasosaa.

Vaikka alue käännetään kaupungin traktorilla keväällä, niin penkkejä ei voi millään tehdä maahan jossa on lasinsiruja, muovinkappaleita, isoja oksia ja muuta roskaa sekä juolavehnän useita metrejä pitkinä juuria. Kuuleman mukaan traktorin aura oli juuttunut tänä keväänä moneen kertaan näihin sitkeisiin juuriin, ja siksi ne aiotaan häätää jollakin myrkyllä. Millä, siitä ei ollut tietoa, mutta toivottavasti se ei ole mitään sellaista myrkkyä ettei siellä enää kasva mikään muu.

Tätä luonnonpiuhaa riittää vaikka kuinka paljon.

Tätä luonnonpiuhaa riittää vaikka kuinka paljon.

 

Tänään sain tehtyä lavakauluspenkkien alut. Lavakauluskokeilun avulla yritän pitää lehtokotilot loitommalla ja ehkä sen avulla saan tietyille kasveille kasvurauhan. Hankin niitä kaksi ja kesä näyttää ovatko olleet hyödyksi. Niissä on saranat joten ne voi syksyllä taittaa litteiksi ja viedä varastoon, suojella talven koettelemuksilta.

Lavakauluspenkki.

Lavakauluspenkki.

Säätila ohjaa elämää. Tänään taivaalta tihkutti vettä, se ei haitannut tahtia, pusero vain kostui vähän selästä. Mikä on hyväksi kasveille ei voi olla pahaksi ihmiselle. Sade muuttui lopulta rajummaksi ja hommat piti lopettaa. Ja siirtyä töihin joita voi tehdä sisätiloissa.

Mainokset