Aineet:
Yksi reilunkokoinen kesäkurpitsa tai kaksi pienempää
Paseerattua tomaattia purkki (550gr)
Noin 400gr jauhelihaa
Valkosipulia
Sipulia
Mozzarella juustoa
Mausteita: suolaa, valko- ja/tai mustaa pippuria, ja mitä nyt keksii.

Ohje:
Viipaloi kesäkurpitsa noin kahden sentin viipaleiksi. Paista jauheliha sipulien kanssa ja mausta se hyvin. Lado uunivuokaan kerroksittain kurpitsaviipaleita, paistettua ja maustettua jauhelihaa sekä mozzarellajuustoa raasteena. Kaada päälle paseerattua tomaattia. Laitoin noin kaksikolmannesta 550gr purkista. Päälle runsaasti mozzarellaraastetta. Vuoka uuniin ja kansi päälle, lämmöksi 200 astetta. Noin tunti ja se on valmista. Sillävälin kerkeää hyvin imuroida.

Mainokset