Kuullostaa tietenkin pelkältä naiselliselta hömpältä, ettei hansikasasia olisi palstaelämässä lainkaan se oleellinen asia, mutta niin se vain on, että se on. Pukeutumisasioissa on tietenkin aina mukana pieni naisellinen vivahde, ja miksei olisi. Mutta naisia ei huiputeta, näissäkään asioissa.

Ostin keväällä kahdet palstahanskat. Toiset hajosivat ensimmäisen kolmen viikon aikana, ne vain ratkesivat saumoistaan ja päästivät kosteuden läpi. Sormet olivat aivan mullassa, vaikka hanskat olivat kädessä. Ne olivat samanlaiset halpaversiot kuin edellisenäkin kesänä. Miehille tarkoitetut, oletan. Nämä toiset olivat kauniit vihreät ja kukalliset puutarhakäsineet joissa oli nahkainen remmi ranteen kohdalla. Oh! Valmistaja oli ymmärtänyt kohderyhmänsä. Maksoivat kuitenkin kolme kertaa enemmän kuin ensinmainitut, ja vähän kirpaisi silloin.

Mutta en kadu, koska sievemmät kestivät koko kesän, ja halpahanskat eivät. Sievien hanskojen kämmenpuolen muovitus piti kosteutta ja kangas oli joustavaa. Pesin ne juuri, koska luultavasti kestävät vielä ensi kesänäkin.

Joten kiitoksia: Nelson Garden. Olette ymmärtäneet, että nainen puutarhassa tai palstalla on järkevä ihminen, vaikka se hurahteleekin samanaikaisesti mitä omituisempien asioiden pariin (ja onneksi ette tiedä ihan kaikkea).

Nelson Gardenin Emmy -hanskat

Mainokset