Sähköpostiin tuli viesti:

Tervehdys,
lähestyin sinua Substralin järjestämän Rakas kasvitarinani –kirjoituskilpailun haasteella. Lähetän kutsun vielä uudelleen ajatuksin, että saisimme monta hyvää tarinaa. Toivottavasti sinulla itselläsi ja puutarhakavereillasi on mielessä ihanien kasvien historioita, joita voisi jakaa muillekin!

Suomalaisten kasvitarinoita kootaan nyt ensimmäistä kertaa. Mukaan ehtii vielä mainiosti – ja jos hyvin käy, kirjoituksista koostetaan Suomalaisten kasvien tarinakirja.

****************
Ja tässä OHJEET:

Substral haluaa haastaa multasormiset bloggaajat Rakas kasvitarinani-kirjoituskilpailuun, jossa bloggarit voivat voittaa 200 euron tuotekassin puutarha- ja kukkalannoitteita. Kaikki haasteeseen osallistuvat bloggaajat osallistuvat samalla julkiseen Rakas kasvitarinani -kirjoituskilpailuun, jonka pääpalkintona on 500euron Substral-tuotepaketti.

Näin osallistut kirjoituskilpailuun:
++ Käy lukemassa Rakas kasvitarinani -kirjoituskilpailunohjeet osoitteessa www.substral.fi/rakaskasvitarinani.  
++ Linkitä ohjeet blogiisi.Lukijasi voivat halutessaan osallistua julkiseen kirjoituskilpailuun. Lähetä kirjoituksesi julkiseen kirjoituskilpailuun ja julkaise kirjoituksesi myös blogissasi.
++ Inspiraatiota voit hakea kirjailija Mari Mörön Vapaasti versoo -puutarhablogista www.vapaastiversoo.fi – linkitä myös tämä omaan blogiisi.
++ Bloggarikilpailu alkaa 1.6.2011 ja päättyy 15.7.2011.
++ Bloggarikisan voittajan valitsee Mari Mörö(bloggareiden palkinto 200 €) ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 1.8.2011 mennessä.
++ Julkinen Rakas kasvitarinani -kisa päättyy 15.7. ja sen voittaja julkistetaan syyskuussa.

**********************************************

Mainokset